← terug naar overzicht

Open sollicitatie

Leuk dat je belangstelling hebt voor een loopbaan bij Kanters Elektro en onze nieuwe collega wil worden!


  • Je wil dus werken aan afwisselende projecten en met de nieuwste technieken.
  • Daarbij werk je met leuke, professionele collega’s, sommige jong, andere weer wat ouder en ervaren.
  • Ook werken aan je ontwikkeling en nieuwe dingen leren is voor jou waardevol.
  • Bovendien zoek je volop kansen om door te groeien!
  • Je vindt gezelligheid en plezier net zo belangrijk als zorgen dat je goed werk levert dat op tijd klaar is.


Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al 35 jaar en heeft ruim 50 medewerkers die vaak al lang hier werken. Wij zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering, Wij zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf. Er wordt vanuit een modern en goed uitgerust pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, word je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. Wij werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar ons naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit. Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daar zijn wij trots op, samen maken wij Kanters.


Word jij onze nieuwe collega? We leren je graag kennen! Vul je contactgegevens in en we nemen binnen 3 dagen contact met je op. Dan kunnen we uitvinden of we bij elkaar passen. Je kan natuurlijk ook zelf contact opnemen. Bel dan met Manouk Lips (06-51710093) of mail naar werken@kanterselektro.nl.


Heb je een CV en motivatie is dat super, die ontvangen we graag. Heb je die niet, geen punt. Klik ook dan op de sollicitatiebutton, vul je contactgegevens in en geef aan wat je wil en waarom je bij Kanters Elektro wil werken.


Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

Open sollicitatie sturen