← terug naar overzicht

Vacature - Senior Tekenaar Engineer Elektrotechniek

Wat doe je als Senior Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Door jouw ontwerp, advies en engineering zorg je er als Senior Tekenaar Engineer voor dat de klant een state of the art elektrotechnische installatie krijgt. Je realiseert goede 2D en/of 3D werktekeningen van zeer uiteenlopende elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Daarmee kunnen de monteurs de installaties goed, snel en efficiënt aanleggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen en werk je in professioneel en collegiaal team van 6 directe collega’s. Er is volop werk en je kan direct “aan de bak”.

 

Wat zijn je werkzaamheden als Senior Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

 • Enginering van Elektrotechnische installaties en deze uitwerken en reviseren naar elektrotechnische tekeningen met behulp van StabiCad/Revit;
 • Meedenken en adviseren over elektrotechnische installaties op basis van bestek of eigen ontwerp;
 • Overleg met collega’s van engineering, projectleiders, werkvoorbereiding, monteurs voor, maar ook tijdens het project om te zorgen dat je ontwerp uitvoerbaar is. Je bezoekt de locaties met regelmaat.


Wat krijg je bij Kanters Elektro als Senior Tekenaar Elektrotechniek

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden.


Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit.

Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.


Wat breng je mee als Senior Tekenaar Engineer Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

Je bent zorgvuldig en accuraat met oog voor detail en hebt de nodige ervaring als Engineer en Technisch tekenaar. Daarnaast heb je:

 • Een HBO werk- en denkniveau en diploma op tenminste MBO niveau 4 elektrotechniek;
 • Je bent vertrouwd met Breeam en hebt ruime kennis en ervaring met Stabicad en Revit;
 • Je bent zelfstandig en hebt een servicegerichte houding, contact met klanten en collega’s gaat je goed af.


Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of WhatsApp dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.


Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?


Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.


Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

Tags: breeamcad tekenaarelektrotechnische installatiembo niveau 4 elektrotechniekrevitsenior cad tekenaartekenaar elektrotechniek

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn