← terug naar overzicht

Vacature - Elektromonteur Utiliteitsbouw

Wat doe je als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro?

Je weet van aanpakken en voelt je thuis bij een Brabants familiebedrijf. Voor jou is plezier, collegialiteit en kwaliteit leveren belangrijk. Je vindt het leuk om aan verschillende, uitdagende elektrotechnische projecten te werken in de utiliteitsbouw. Zo hebben we onder andere het hoofdkantoor van de Jumbo volledig verbouwd. Er is altijd werk wat je leuk vindt en past bij jouw kunnen, zonder je ontwikkeling in de weg te staan. Dat doen we in overleg. Je werkt zelfstandig of in een team op basis van tekeningen en instructies. Natuurlijk kan je bij je projectleider terecht voor vragen of wanneer je ergens mee zit.


Wij zijn op zoek naar gemotiveerde elektromonteurs van diverse niveaus. Van beginnend monteur tot eerste-monteur en leidinggevende hoofdmonteur. Je kunt op ieder niveau instappen en doorgroeien. Deze vacature gaat uit van een volleerd Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro. Dit ben je nu al, of dit streef je na voor de toekomst. Samen zorgen we voor jouw ontwikkeling!


Wat zijn je werkzaamheden als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro:

  • Je monteert en installeert elektrotechnische (deel)installaties op basis van tekeningen en lost problemen en storingen op. Als dat nodig is geef je wijzigingen door aan de tekenaar t.b.v. revisie;
  • Je ziet toe op de veiligheid tijdens het werk en de kwaliteit van de installaties;
  • Jij coacht nieuwe hulp- en leerling-monteurs elektrotechniek en leert ze de fijne kneepjes van het vak.


Wat krijg je bij Kanters Elektro als Elektromonteur Utiliteit:

Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;

Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;

De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;

Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;

Uitzicht op een vast contract.


Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens naar onze verschillende projecten; Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit.

Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.


Wat breng je mee als Elektromonteur Utiliteit bij Kanters Elektro:

  • Je hebt gevoel voor techniek, houdt overzicht en met klanten omgaan is voor jou geen probleem. Daarnaast heb je:
  • Een diploma op mbo niveau 2 of 3 elektrotechniek of een vergelijkbaar niveau;
  • Technische kennis en liefst al ervaring met elektrotechnische installaties;
  • Rijbewijs B (E) en VCA.


Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of WhatsApp dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.


Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?


Je krijgt binnen 5 werkdagen een reactie.


Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze. vacature.

Tags: elektrotechnische installaties;eerste monteur elektrotechnische installatieselektromonteur utiliteitsbouwelektrotechnisch monteurmbo niveau 3 elektrotechniekmonteur elektrotechniek utiliteitutiliteitutiliteitsbouw

Solliciteren