← terug naar overzicht

Vacature - Junior Tekenaar Elektrotechniek

Wat doe je als Junior Tekenaar Elektrotechniek bij Kanters Elektro?

Als Junior Tekenaar Elektrotechniek zorg je voor goede werktekeningen van zeer uiteenlopende elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw. Met jouw tekeningen kan de monteur de installaties goed, snel en efficiënt aanleggen. Natuurlijk doe je dit niet alleen en werk je in professioneel en collegiaal team waarin je goed wordt begeleid en kan werken aan je groei en ontwikkeling.


Wat zijn je werkzaamheden als Junior Tekenaar Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

 • Uitwerken en reviseren van elektrotechnische tekeningen met behulp van StabiCad/AutoCad/Revit;
 • Meedenken en adviseren over elektrotechnische installaties op basis van bestek of eigen ontwerp;
 • Overleg met engineering, projectleider, werkvoorbereiding, monteurs voor maar ook tijdens het project om te zorgen dat je ontwerp uitvoerbaar is.


Wat krijg je bij Kanters Elektro als Junior Tekenaar Elektrotechniek:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden.


Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens maar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit.

Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.


Wat breng je mee als Junior Tekenaar Elektrotechniek bij Kanters Elektro:

Je bent zorgvuldig en accuraat met oog voor detail en hebt het liefst al ervaring als technisch tekenaar. Daarnaast heb je:

 • Een diploma op MBO niveau 4 elektrotechniek;
 • Kennis van en ervaring met AutoCad. Kennis van en ervaring met Stabicad en Revit is een pré;
 • Je hebt een servicegerichte houding en contact met collega’s gaat je goed af.


Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of WhatsApp dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.


Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?


Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.


Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn