← terug naar overzicht

Vacature - Projectengineer Industriële Automatisering

Wat doe je als Projectengineer Industriële Automatisering bij Kanters Elektro?

Bij jou komt alles samen, van ontwerp en realisatie tot inbedrijfstelling van de software en de hardware van de productieprocessen die we voor onze klanten automatiseren. Samen met de klant ben je doorlopend bezig met het optimaliseren van hun productieproces, daarvoor ben je ook regelmatig bij de klant. Geen machine of proces is te complex. Wij kunnen voor een passende oplossing zorgen. Je werkt vaak voor toonaangevende opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Dit varieert van bedrijven in de mengvoer-, beton- en levensmiddelenindustrie, tot grote spelers in de milieutechniek en de automotive. Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je hebt een team van ervaren en hoogopgeleide professionals om je heen.

Wij zijn voor onze afdeling industriële automatisering op zoek naar een vakkundige en professionele projectengineer met enkele jaren ervaring, die ons team kan versterken.


Wat zijn je werkzaamheden als Projectengineer Industriële Automatisering bij Kanters Elektro:

 • Ontwerpen, testen (in de werkplaats of offline simulatiesoftware), beheren, documenteren (opstellen van manuals / Engineering & Software Specification) en in bedrijfstellen conform afgesproken technisch eisen van:
 • hardware met een EPLAN P8 tekensysteem
 • programma’s voor PLC’s
 • programma’s voor visualiseringsystemen (Operator Panels, SCADA systemen);
 • Het plannen van je eigen projecten, afstemmen en afspraken maken met interne / externe klanten over uitvoering van de planning en begroting van je projecten. Je treft passende maatregelen als het project (dreigt) af te wijken van de gemaakte van projectafspraken;
 • Het verzorgen van trainingen en instructies voor gebruikers.


Wat krijg je bij Kanters Elektro als Projectengineer Industriële Automatisering:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden die passen bij de kennis, ervaring en je inzet, waaronder een goed pensioen, 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een prettig en informeel bedrijf met korte lijnen en uitdagende projecten;
 • De vrijheid en het vertrouwen om zelfstandig te werken met loyale en prettige collega's;
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en cursussen of opleidingen te volgen;
 • Aantrekkelijke randvoorwaarden.


Over Kanters Elektro

Kanters Elektro bestaat al meer dan 30 jaar en heeft ruim 50 medewerkers met vaak lange dienstverbanden. We zijn actief in de utiliteitsbouw en industriële automatisering. We zijn een degelijk én gezellig, Brabants familiebedrijf met een dorpsmentaliteit. Er wordt vanuit een mooi en modern pand in Erp gewerkt. Deuren staan open, de sfeer is informeel en we doen het samen. Er wordt van alles met en voor het personeel georganiseerd en ook als er problemen zijn, wordt je geholpen en hebben we oog voor jou als mens. 

We werken aan uitdagende (internationale) projecten voor toonaangevende opdrachtgevers die vaak al lang met ons samenwerken. Kijk maar eens maar onze verschillende projecten Kanters projecten industriële automatisering en Kanters projecten utiliteit.

Een prettige, stabiele en professionele werkgever met oog voor je persoonlijke ontwikkeling en waar nauwelijks sprake is van verloop. Daar zijn we trots op; samen maken we Kanters.


Wat breng je mee als Projectengineer Industriële Automatisering bij Kanters Elektro:

Je voelt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging waarin je jezelf verder kan ontwikkelen als Projectengineer. Daarnaast heb je:

 • Al enkele jaren zowel software- als hardware matige ervaring;
 • Een HBO diploma elektrotechniek of industriële automatisering of een MBO diploma met minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied;
 • Ervaring in PLC’s en SCADA in het algemeen en met Siemens in het bijzonder;
 • Als persoon ben je energiek, analytisch sterk met een oplossings- en klantgerichte houding;
 • Je ziet wat er moet gebeuren, waar nodig zoek je het overleg met collega’s of de klant en gaat aan de slag;
 • Je vindt het geen probleem om je klanten door het land en ook in het buitenland te bezoeken en hebt de flexibele instelling die het projectmatige werken met zich meebrengt.


Wil je meer informatie over Kanters Elektro of over deze vacature? Bel of WhatsApp dan met Maarten Kanters (0413-216900) of mail naar werken@kanterselektro.nl.


Direct solliciteren? Klik op de sollicitatiebutton, en stuur je CV en motivatie waarin je kort uitlegt waarom je bij ons wilt werken en jij diegene bent die we zoeken?


Je krijgt binnen 3 werkdagen een reactie.

.

Reacties van uitzendbureaus en detacheringsbureaus stellen wij niet op prijs. Evenals acquisitie n.a.v. deze vacature.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn